شرح تابع KURT
درجه اهمیت: کاربردی
تابعKURT میزان کشیدگی (یا تیزی قله) یک مجموعه از داده ها را محاسبه می کند. نوشتار این تابع به صورت زیر است:
=KURT(مقدار ۲ , مقدار ۱ , … )
ورودی های این تابع به شرح زیر هستند
مقدار : می توان مقادیر داده ها را تک تک در ورودیی ها تابع قرار داد یا یک دامنه از سلول های حاوی داده را به عنوان ورودیی این تابع در نظر گرفت.
آنچه که تابع باز می گرداند
تابع KURT یک بیانگر کشیدگی (یا تیزی) مجموعه داده های تعبیه شده است را باز می گرداند.
نکات
- کشیدگی در مجموعه داده ها معیاری است که بر اساس آن میزان تجمع داده ها و تیز بودن قله داده محاسبه می شود. یک مقدار مثبت از این شاهص بیانگر یک توزیع با قله تیز بوده و یک مقدار منفی از آن بیانگر یک توزیع نسبتاً صاف است
- در نظر داشته باشید که می توان داده ها را به صورت تک تک در ورودیی های این تابع قرار داد یا بازه ای از سلول ها را در آن رفرنس دهی کرد
- در صورتی که مقادیر منطقی یا متنی (یا اعداد که به صورت متن ذخیره شده اند) به صورت مستقیم در این تابع قرار داده شوند، آنگاه در تابع خطا ایجاد خواهد شد، اما در صورتی که از طریق رفرنس سلول وارد تابع شوند، آنگاه از محاسبات چشم پوشی شده و محاسبات بدون در نظر گرفتن آنها انجام خواهد شد.
- در اکسل ۲۰۰۷ به بعد می توان تا ۲۵۵ مقدار را به صورت مستقیم به تابع داد، اما در اکسل ۲۰۰۳ تنها ۳۰ مقدار مستقیم را می توانستیم وارد کنیم.
- برای دانلود مجموعه کامل راهنمای توابع به همراه فایل های مثال در اکسل به لینک کتاب «راهنما و مثال های توابع مایکروسافت اکسل» رجوع شود.
مثال های تابع KURT
مثال ۱
در زیر مقدار کشیدگی داده های تعریف شده در ستون اول (در مجموع ۱۲ داده) محاسبه شده و نمودار توزیع داده ها نشان داده شده است:
برای یادگیری نرم افزار اکسل به صورت کاربردی به دوره «آموزشی اکسل کاربردی» رجوع شود.
برای یادگیری برنامه نویسی به زبان VBA به دوره «آموزش VBA در اکسل» مراجعه نمایید.
خطاهای معمول
#DIV/0! : در صورتی که مجموعه نقاط داده کمتر از ۴ باشد یا انحراف معیار نمونه در مجموعه داده صفر باشد.
#VALUE! : در صورتی که مقدار تعبیه شده غیر عددی باشد این خطا رخ خواهد داد.
Di Renzo GC, Rosati A, Sarti RD, Cruciani L, Cutuli AM [url=https://fastpriligy.top/]priligy buy[/url] 55 Atlastin 1; spastic paraplegia 3A; GTP binding protein 3 Signalization; vesicle trafficking NM_021999 ITM2B BRI2 0