شرح تابع VARP
درجه اهمیت تابع: کاربردی
تابع VARP در اکسل واریانس برآوردی از یک مجموعه مقادیر ارائه شده را محاسبه میکند. نوشتار این تابع به صورت زیر است:
=VARP(عدد دوم, عدد اول,….. )
ورودی های این تابع به شرح زیر هستند
عدد: ورودی تابع، عدد یک، عدد دو و غیره است که میتواند یک یا چند مقدار عددی یا دامنه ایی از مقادیر و یا آدرس سلول باشند. ورودیهای داده شده باید حداقل دو مقدار عددی را برا تابع فراهم کند.
آنچه که تابع باز می گرداند
تابع VARP واریانس مقادیر ارائه شده را باز میگرداند.
نکات
- توجه داشته باشید که در تابعVARP در اکسل ۲۰۰۷ و بعد از آن، میتوانید تا ۲۵۵ عدد را وارد تابع کنید در صورتی که در اکسل ۲۰۰۳، این مقدار تا حداکثر ۳۰عدد امکان پذیر بود.
- توجه داشته باشید که تابع VARP در هنگام محاسبه واریانس برای کل جمعیت استفاده می شود. اگر دادههای شما برای یک نمونه از جمعیت باشد(به عنوان مثال اگر مجموعه داده های شما نمونه ایی از قد مردان باشد، واریانس نمونه ایی از مردان بریتانیا را ثبت کنید)، شما باید از تابع S یا تابع VAR استفاده کنید.
- برای دانلود مجموعه کامل راهنمای توابع به همراه فایل های مثال در اکسل به لینک کتاب «راهنما و مثال های توابع مایکروسافت اکسل» رجوع شود.
مثال های تابع VARP
مثال ۱
صفحه گستر زیر تابع اکسل VARP را در محاسبه انحراف معیار مجموعهای از مقادیر را نشان میدهد. یک شرکت در طول ۳ سال گذشته یک انحراف معیار از رکورد آمار فروش ماهیانهی خود را در سلول H2 محاسبه میکند. در سلول H3 انحراف معیار رکورد فروش را در ماههایی که فروش آنها ۱۳۰۰۰ و ۱۴۰۰۰ بوده را محاسبه میکند.
برای یادگیری نرم افزار اکسل به صورت کاربردی به دوره «آموزشی اکسل کاربردی» رجوع شود.
برای یادگیری برنامه نویسی به زبان VBA به دوره «آموزش VBA در اکسل» مراجعه نمایید.
خطاهای معمول
اگر در تابع VARP در اکسل به خطا برخورد کردید، احتمالا یکی از دو خطای زیر است:
#DIV/O! اگر هیچکدام از مقادیر وارد شده به تابع، مقدار عددی نباشد این خطا رخ میدهد.
#VALUE! اگر مقادیر ارائه شده به طور مستقیم در تابع VARP عرضه شده باشد، تابع نمیتواند این مقادیر را به صورت عددی تفسیر کند.
۰ پاسخ به "تابع VARP"