شرح تابع ISERR
درجه اهمیت: کاربردی
از طریق تابع ISERR میتوانیم بررسی کنیم که آیا یک مقدار ورودی (یا عبارت) در اکسل باعث بروز پیغام خطا میشود یا خیر. در صورت خطا بودن ورودی تابع (به جز خطای #N/A) خروجی TRUE و در صورت خطا نبودن (یا فقط داشتن خطای #N/A) آن، تابع خروجی FALSE میدهد. این تابع در اکسل در طبقه توابع Information قرار دارد.
نوشتار این تابع به صورت زیر است:
=ISERR(مقدار ورودی)
ورودی های این تابع به شرح زیر هستند
مقدار ورودی : یک مقدار یا عبارت که میخواهیم تحت بررسی تابع قرار گیرد.
آنچه که تابع باز می گرداند
تابع ISERR یک مقدار منطقی TRUE و یا FALSE را بازمیگرداند.
نکات
– عملکرد تابع ISERROR نیز بسیار مشابه عملکرد تابع ISERR است. با این تفاوت که اولی در صورت وجود هر خطایی در مقدار ورودی، خروجی TRUE خواهد داد ولی در تابع دوم وجود هر خطایی در مقدار ورودی باعث خروجی TRUE میشود به جز خطای #N/A که برای آن خروجی FALSE میدهد. (به ردیف ۹ مثال توجه کنید)
– عملکرد تابع ISERR دقیقا برعکس عملکرد تابع ISNA است. چراکه در تابع ISNA همه خطاها نادیده گرفته شده و خروجی FALSE میدهند به جز خطای #N/A که خروجی TRUE میدهد.
برای دانلود مجموعه کامل راهنمای توابع به همراه فایل های مثال در اکسل به لینک کتاب «راهنما و مثال های توابع مایکروسافت اکسل» رجوع شود.
مثال های تابع ISERR
مثال ۱
در مثال زیر نحوه کاربری تابع ISERR را مشاهده میکنید.
نکته: در مثال بالا توجه داشته باشید که منظور از ستون “پیغام خطا” خروجی است که در صورت عدم استفاده از تابع ISERR خواهیم داشت و برای درک بهتر عمل تابع برای شما نمایش داده شده است.
برای یادگیری نرم افزار اکسل به صورت کاربردی به دوره «آموزشی اکسل کاربردی» رجوع شود.
برای یادگیری برنامه نویسی به زبان VBA به دوره «آموزش VBA در اکسل» مراجعه نمایید.
خطاهای معمول
ندارد.
۰ پاسخ به "تابع ISERR"